Безкоштовна доставка від 2000 грн. (крім післяплати)
search
Гейзерна кавоварка Ringel Barista (RG-12100-6)
Особливості:
- Корпус з безпечного харчового алюмінію
- Ручка з пластика
- Латунний клапан на корпусі
- Воронка з алюмінію
Етапи приготування кави в гейзерній кавоварці:
- У нижню частину кавоварки наливаємо води до клапана.
- Вставляємо лійку, в яку накладаємо мелену каву. Не треба утрамбовувати його. Кількість залежить від того наскільки насиченим ви хочете отримати напій.
- Нагвинчуємо верхню частину кавоварки і ставимо готову до приготування посуд на конфорку підходить за розміром.
- На протязі декількох хвилин вода в нижню частини закипить і під впливом тиску пройде через мелену каву в верхню частину кавоварки.
- Акуратно розливаємо напій в чашки і насолоджуємося ароматним і смачним кава.
Характеристики
- Колекція
- Barista
- Тип
- Кавоварка
- Основний матеріал
- Алюміній
- Об'єм, л
- 0,3
- Матеріал ручок
- Пластик
- Наявність свистка
- Ні
- Пакування
- Так
- Сумісність з індукцією
- Ні
8 інших товарів в цій категорії:
check_circle
check_circle